Funky Awards -ehdokkaat selvillä – onko vuoden video -palkinnon saaja ennustamamme turkulaisyllättäjä?

Funky Awards tulee taas.

Funky Amigosin Funky Awards -palkinnot ovat jälleen jaossa kuun lopulla. Gaala järjestetään 30. tammikuuta jo 16. kertaa Sokos Hotel Presidentissä Helsingissä. Yhteensä palkintokategorioita on kymmenen kappaletta aina vuoden tulokkaasta vuoden videoon. Mukana on aimo kasa Rumbankin verkossa ja lehden sivuilla hehkuttamia artisteja.

Vuoden tulokkaiden joukossa ovat Draama-Helmi sekä JXO, kun taas vuoden debyyttialbumin ehdokkaiden joukossa ovat niin Paperi T, Tippa T, Saimaa, Musta-Lista kuin Likanen Eteläkin.

Vuoden biisi -ehdokkaana ovat jo edellä mainitun Paperi T:n lisäksi mainio Tuomio & Kone -kaksikko sekä View. Vuoden bändiksi taas ovat ehdolla Rumban sivuilla useaan otteeseen mainittu Aivovuoto, Atomirotta, Asa & The Band sekä Gasellit.

Vuoden hip hop -albumi -kategoriassa ehdokkaita on yhdeksän, ja kaikkia niitä on viime vuoden aikana käsitelty myös Rumban sivuilla.Vuoden musiikkivideo -kategorissa on ehdokkaita 12 kappaletta, ja niistäkin viittä on esitelty näyttävästi Rumbassa. Näistä rumbalaisten suosikki on Ronskibiitin mainio Rodeos, jonka voit katsoa alta.

Omia suosikkejasi pääset äänestämään täällä. Sinne vain ääntä kuuluviin, niin mekin jo teimme! Bileisiinkin kannattaa mennä, sillä eiköhän siellä ole taas vallan mainiot kekkerit tulossa.

Funky Awardsin Facebook-sivuille pääset puolestaan tästä.

YouTube video

Lisää luettavaa