Listakärkeen nousi suomalaisartisti, josta moni ei ole kuullut koskaan – tästä on kyse

Jaakko Kullan menestys jatkuu.

17.06.2024

Kuumaa-yhtyeen Pisara meressä nousi albumilistan ykkössijalle viikolla 24. Kakkosena on Billie Eilish levyllään Hit Me Hard And Soft. Kolmosena on viikon korkein uutuus: Jaakko Kullan seitsemän biisiä kattava debyytti-ep Jotta muistaisin.

Jaakko Kullan nousu listoille on ollut huikean nopeaa: Ep-levyltä julkaistu ensimmäinen single Huone ilmestyi viime joulukuussa, ja se nousi suoraan Spotifyn listalla sijalle kolme. Sitä on kuunneltu yli viisi miljoonaa kertaa. Tätä seurasi miljoonan kuuntelija rajan rikkonut Vielä on kylmä, ja kuukausi takaperin julkaistu Norjalaista puuta on kerännyt Spotifyssa jo pian kolme miljoonaa kuulijaa.

Haastattelimme Jaakko Kultaa joulukuussa, ja haastattelut voit lukea täältä.

Sinkkulistalla ykkösenä pysyy Mirellan ja Lauri Haavin kappale Luotathan. Kakkosena on Robin Packalenin ja Tupe.n biisi Häitä pidelly. Viikoin korkein uutuus on Portion Boysin ja Kake Randelinin yhteisbiisi Juhannusyö, joka löytyy sijalta kolme.

Fyysisen listan kärkeen nousee Kuumaa, ja kakkosena Stepan ja Eevil Stöön albumi Et voi pysäyttää meitä. Fyysisen listan kolmosena on Apocalyptican albumi Plays Metallica, Vol. 2.

Lisää listasijoituksia täältä.

Lisää luettavaa