Oasis voisi tehdä comebackin – Mutta vain jos Noel Gallagherille maksetaan 20 miljoonaa

Noel Gallagher on taas saanut vastata kysymyksiin Oasiksen mahdollisesta comebackista. Ja niinhän siinä kävi, että ihan halvalla ei mies enää lähtisi lauteille.

”Kahdellakymmenellä miljoonalla yksi keikka – sehän olisi ihan hyvä summa, eikö niin?” Gallagher kommentoi The Daily Starin haastattelussa.

”En kyllä ole saanut sellaista tarjousta vielä keneltäkään.”

Kysymys yhtyeen tulevaisuudesta on noussut jälleen ajankohtaiseksi, kun Oasista käsittelevän Supersonic-dokumentin paljastettiin saavan syksyllä ensi-iltansa. Noel ei kuitenkaan usko yhtyeen paluuseen siksi, että hänellä on paljon muutakin suunnitelmissa.

”Ehkäpä se jonakin päivänä alkaa tuntua hyvältä idealta, mutta minulla on niin paljon sellaista, mitä haluan tehdä”, Gallagher kommentoi. ”Minulla on niin paljon tekemistä yksinkin, että en rehellisesti sanoen usko siihen.”

Merkittävä tekijä yhtyeen comebackissa olisi tietysti myös Noelin veli Liam Gallagher, jonka Noel kertoo olevan ”vieläkin erittäin vihainen”. Dokumenttia Cannesin elokuvajuhlilla mainostanut Liam julkaisi Twitterissä oletettavasti veljelleen tarkoitetun viestin: ”Nähdään ensi-illassa KUSIPÄÄ!” Jo Liamin asenne tekee siis yhtyeen paluusta mahdottoman.

Lisää luettavaa