Sekavuuksiin sortunut Justin Bieber kertoo nyt oppineensa virheistään – palaa uudella singlellä

Menestyksen pyörteessä päihteisiin ja sekoiluun luisunut Justin Bieber tekee comebackin. Musiikkimaailmasta pois jättäytynyt lapsitähti kertoo oppineensa virheistään ja haluavansa takaisin faniensa eteen. Artistin Twittertilillä on jo kuukauden ollut laskuri, joka päättyi eilen uuden kappaleen julkaisuun. Asiasta uutisoi SPIN.

“Haluan olla niiden ihmisten kanssa, jotka toivovat minulle vain hyvää, koska tällä alalla on monia, jotka haluavat vain nähdä minun kaatuvan uudelleen”, Bieber kertoi Elviz Duranin haastattelussa perjantaina.

Hän kertoo olleensa viime vuosina tekemisissä väärien ihmisten kanssa ja kärsineensä luottamisvaikeuksista.

“Olin ennen väärässä, mutta se oli tapa, jolla opin löytämään itseni”, hän jatkoi.

Bieberin edellinen albumi Believe julkaistiin 2012. Sen jälkeen artistin saama huomio on kiinnittynyt skandaaleihin, joissa häntä syytetään milloin huumeiden hallussapidosta tai valokuvaajan pahoinpitelystä, milloin naapuritalon pommittamisesta kananmunilla. Bieberin managerin Scooter Braunin mukaan comeback voidaan tehdä vain musiikki edellä.

“Ei enää sensaatioita”, hän linjasi.

Vasta 21-vuotias Bieber on jo tehnyt musiikkimenestyksen historiaa. Hän on nuorin artisti, joka on saanut 5 albumia Billboard top 200 -listalle. Bieberin albumeita ja biisejä on myyty pelkästään Yhdysvalloissa jo 44,7 miljoonaa kappaletta. Tilastot näkyvät myös palkkioissa: vuoden 2013 Believe -kiertue tuotti kevyet 77 miljoonaa dollaria.

Alla Bieberin pehmeä ja hillitty comeback-kappale What Do You Mean?, joka on itse asiassa ihan miellyttävä moderni popbiisi. Tuotannosta vastaa Skrillex.

Bieber kysyy kappaleessa “Do you trust me?”. Ehkä hän tunnustelee, onko viime vuosien häiriköinti tehnyt tuhoja faniensa, Beliebereiden uskolle jumalaansa kohtaan.