Tulokasartisti Faben debyyttialbumi nousi Suomen listaykköseksi – kärjessä myös Ozzy ja Olavi

Antti Tuisku palasi levylistalle neljällä albumilla.

Hiphop- ja r&b-tulokas Faben debyyttilevy Ongelmalapsi nousee uutena julkaisuna Suomen virallisen albumilistan kultasijalle.

Vanha kunnon Ozzy Osbourne ja miehen uusi albumi Patient Number 9 rymistelevät peräti kahden listan kärkisijoille. Laulajan kehuttu kolmastoista soololevy on suoratoistot ja digimyynnit mukaan laskevan albumilistan kakkonen, ja perinteisemmän fyysisen albumilistan ykkönen.

Levylistan kolmantena komeilee Olavi Uusivirran elämänmuutosta käsittelevä albumi Pieni kuolema. Mitalisijat ovat siis täysin uutuusalbumien hallussa.

Neljättä sijaa pitää kestosuosikki Haloo Helsinki! levyllään Älä pelkää elämää. Albumilla on takanaan 53 listaviikkoa, joista valtaosan se on pysytellyt viiden kärjessä. Kahden viikon takainen listaykkönen eli räppäri Ettan albumi Tykkäät kummiski löytyy nyt sijalta viisi.

Listan muita albumiuutuuksia ovat Ville Laihialan suomenkielinen soololevy Ei meillä ole kuin loisemme (sija 6.), metalcore-yhtye Parkway Driven Darker Still (47.) ja räppäri-laulaja Yeatin Lyfë (49.).

Lisäksi peräti neljä Antti Tuiskun albumia palasi levylistalle vuoden tai parin jälkeen, mistä lienee kiittäminen artistin jättimäisiä Bailantai-konsertteja. Valittu kansa, En kommentoi, Anatude ja Master Workout -ep nousivat listan sijoille 11., 14., 19. ja 24..

Singlelistan kärkeen nousee Isac Elliotin uusin single Makso mitä makso, jossa vierailee Sexmane. Tämän johdosta viime viikon kolmen kärki on valahtanut yhden pykälän alaspäin.

Kakkossijalta löytyy siis David Guettan ja Bebe Rexhan I’m Good (Blue), ja kolmatta paikkaa pitää Davin ja Ardian Bujupin Rakastunu gangstaa (Lotto remix).

Albumilistan ykköseksi nousseen Faben levyn tuorein sinkkulohkaisu, JVG:n fiittaama Koko yö löytyy tällä viikolla singlelistan sijalta neljä. Viidentenä jatkaa Gettomasan kestohitiksi osoittautunut Shamppanjadieetillä.

Isac Elliotin ohella singlelistan tämän viikon uutuuskappaleita ovat Costeen Olen muistanut ja Pehmoainon keikkojen suosikkibiisiksi kehittynyt Indica-cover Ikuinen virta.

Lisää luettavaa