Tuottajaansa raiskauksesta syyttänyt Kesha pääsemässä jaloilleen – Työstää viimein uutta materiaalia

26.03.2016

Tuottajaansa Dr Lukea raiskauksesta syyttänyt Kesha ei ole julkaissut uutta musiikkia kolmeen vuoteen, mutta nyt artisti on ilmeisesti viimein pääsemässä uudelleen kirjoittamisen makuun. NME kertoo Keshan julkaisseen Instragramissa alla olevan kuvan, jonka alla hän kertoo ”kirjoittaneensa koko päivän”.

been writing all day ????makes me feel like ??????

Kuva, jonka Kesha (@iiswhoiis) julkaisi

NME tietää myös kertoa, että aiemmin tällä viikolla Kesha teki valituksen oikeuden päätöksestä hänen ja Sonyn välisessä oikeuskiistassa. Kesha yritti päästä ulos sopimuksestaan Sonyn ja tuottajansa kanssa vedoten siihen, että Dr Luke on käyttänyt häntä seksuaalisesti hyväkseen. Helmikuussa New Yorkin korkeimman oikeuden tuomari päätti kuitenkin, että Keshan on kunnioitettava levytyssopimustaan.

Keshan toinen albumi Warrior julkaistiin vuonna 2012, minkä jälkeen on julkaissut vain pari yhteissingleä vuonna 2013. Aiemmin artisti on jo ehtinyt kertoa uransa olevan ”käytännössä ohi”, joten on sitäkin hienompaa kuulla, että uutta materiaalia on kuitenkin syntynyt.

Monet naismuusikot ovat ilmaisseet tukensa Keshalle läpi koko oikeuskäsittelyn. Asiaa kommentoidaan Twitterissä hashtagilla #FreeKesha. Adele on myös omistanut tuoreen Brit Award -voittonsa Keshalle.

Lisää luettavaa