Kategoria: Choosehappiness

Ihanat ihmiset Kyläsaaressa – massiivinen kuvagalleria Weekendin yleisöstä

Vielä kerran palaamme Helsingin Kyläsaaren hiekkakentille. Kuvaaja Lance Kooma tallensi paikan päällä myös yleisön edustajia, ja kuten alta näkyy, iloisia ihmisiä oli EDM-paratiisissa liikenteessä. Lei-nauhoja, Anonymous-naamareita ja kasvomaalauksia, niistä on oikeaoppinen festariasustus tehty.

Weekend-raportti, osa 1: Guetta ja Rudimental nostattavat – ja sitten tulee Hardwell, joka murskaa kaikki

Weekend-festival osaa ainakin kerätä huomiota. Vuosi alkaa edelliskesän tapahtuman after movien julkaisulla. Keväämmällä julkistetaan seuraavan festivaalin artisteja some-hypen saattelemana, jota seuraa raivokas sota pääsylipuista. H-hetkeä edeltävinä päivinä Helsingin hotellit täyttyvät ulkopaikkakuntalaisista osallistujista ja kaupungin keskusta etukäteen rannekkeensa noutavista ihmisistä. Päälle vielä mediakohua soittoaikojen rajoituksista ja Weekendin siirtymisestä muualle Suomeen.

Keskustelu melurajoista kuumenee: myös Tuskan, Sidewaysin ja Summer Soundin järjestäjät ovat tyytymättömiä

Weekendin, Tuskan, Sidewaysin ja Summer Soundin taustajoukot lähettivät yksissä tuumin sangen harmistuneen sävyisen tiedotteen Helsingin melurajoituksista. Festivaaleja ärsyttää Helsingin ympäristökeskuksen tiedoksianto, jonka mukaan Helsingin konserttimelulinja on ”salliva ja toimiva” ja ”lähes kaikki tapahtumajärjestäjät ovat tyytyväisiä ympäristökeskuksen soittoaikalinjauksiin”.